מדוכאת חיסן עם אסתמה חמורה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/12/2019 | 13:32 | מאת: מרב

שלום, אני מדוכאת חיסון עם אסתמה חמורה שמצריכה פרדניזון ועכשיו מאוד לא מאוזנת. נאסר עליי להתחסן לשפעת השנה. חברה של אמא שלי עם שפעת או עם וירוס קשה מאתמול, והיום היא קצת הרגישה יותר טוב ואמרה שנמאס לה להיות בבית אז היא אמרה לאמא שלי שתפגש איתה. זאת חברה שגם ככה היא רואה כמה פעמים בשבוע אז ביקשתי מאמא שלי שתתחשב בלי ולא תפגש איתה כדי שהיא לא תדבק ותדביק איתי כי אנו גרות ביחד, והיא ממש התעצבנה בטורף. היא לא מאמינה לי שזאת הזהירות במינימלית שהיא צריכה להפעיל. האם תוכל בבקשה לכתוב את חוות דעתך על מנת שאראה לה מה עלייה היה לעשות במקרה כזה? זאת חברה שהיא פוגשת מספר פעמים בשבוע כי היא המורה לספורט שלה ואחרי השיעור הן יושבות לדבר, ומדברת איתה כל יום שיחות ארוכות בטלפון. תודה מראש!

שלום, אולי אמא שלך יכולה להתחסן, בכל מקרה כדאי להקפיד על רחיצת ידיים ואיוורור החדרים. עדיף לא להיפגש עם חברה חולה עם חום בכל מקרה.

מנהל פורום מחלות ריאה