דלקת ריאות וטיסה לחול

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/12/2019 | 03:18 | מאת: אשלי

היי, לפני כשלושה שבועות חבר שלי אובחן עם דלקת ריאות "מפוארת". הוא סבל מחום 39.5, טופל במספר אנטיביןטיקות שונות עד שהלך למיון ואושפז לכמה ימים..בבית החולים טופל באנטיביןטיקה דרך הוריד ושוחרר הביתה למנוחה..החום ירד והמצב הכללי שלו השתפר אך בבדיקות דם חוזרות המדדים עדיין העידו על דלקת (אם כי ירדו בהרבה). בנוסף, עשה צילום חזה נוסף בו היה כתוב שישנה החמרה בצילום בהשוואה לצילום הראשון שנעשה כשלושה שבועות לפני. הוא מרגיש טוב, ללא חום, חזר התיאבון אך עדיין משתעל. הוא כבר הולך לעבודה אבל הצילום ובדיקות הדם מעידים שעדיין ישנה דלקת. בעוד כחודש אמורים לטוס לפראג ורציתי לדעת האם זה אפשרי או שלא כדאי לקחת את הסיכון..תודה :)

שלום, השיפר בצילום יכול לקחת גם חודש. מה שחשוב שהחום ירד והוא מרגיש יותר טוב. כמובן אי אפשר להתחייב מה יהיה בעוד חודש אבל נראה שהוא בכיוון חיובי ויהיה בסדר.

03/12/2019 | 03:04 | מאת: אשלי

אני מודה לך מאוד! הוא באמת מרגיש טוב והמצב משתפר.. האם הקור באירופה באותה תקופה (סביב ה0 מעלות) לא יכול לגרום לסיבוך כלשהו?

מנהל פורום מחלות ריאה