מינון פרדניזון... האם מומלץ לקחת?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/11/2019 | 12:38 | מאת: מיכל

שלום, מסרטייד 250 האסתמה החמירה לי בחודש האחרון ועלחתי ל 500 פלוס סינגולאייר, ובחלק מהימים לא הייתי מאוזנת אז עכשיו אני מאוזנת עם סרטייד 750 לצערי למרות שזה מינון אסור. האם במצב כזה אם כן מאוזנים עם 750 מומלץ לקחת בכל זאת פרדניזון כי אם לא אקח הסיכוי שעוד כמה חודשים הריאות יחזרו לאיזון עם סרטייד 250 כפי שהיה נמוך הרבה יותר? והאם אתה יותר בעד השיטה של לקחת שבועיים אותו מינון פרדניזון או השיטה השניה שכל 3 ימים יורדים ב 5 מ"ג? תודה מראש

שלום, זה תלוי בכל מקרה. אני לא יכול לתת לך הנחיות בלי לבדוק אותך.

מנהל פורום מחלות ריאה