אינהלציה של וינטולין ואינהלציה של ארובנט

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/11/2019 | 23:19 | מאת: hsj

שלום, קיבלתי לעשות אינהלציות של וינטולין ובנוסף ארובנט מרופא שהגיע עד הבית. ואני עם סרטייד 500 בהחמרה.וינטולין לאינהצליה כתוב לי 1.50 יחידות. ידוע לך במקרה כמה טיפות מ"ל או טיפול זה? ועם כמה מים סיילין צריך לערבב? בנוסף קיבלתי ארובנט לאינהלציה ובו כתוב 0.50. האם זה 10 טיפות? ובמידה ו 2 שאיפות וינטולין ממשאף לא עוזרת בהתקף האם ניתן לעשות כעבור כמה דקות אינהלציית וינטולין? או שמותר רק ארובנט? הרוקחת אמרה שלפי דעתה המינונים שכתובים לוינטולין מוגזמים ואולי הרופא טעה. תודה מראש

שלום, אני לרוב ממליץ על 1 מ"ל של וונטולין עם 2-3 צ"ל סליין. אפשר לשלב גם ארובנט 1 מ"ל

מנהל פורום מחלות ריאה