מעבר למשאף פוסטר מסימביקורט

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/11/2019 | 23:12 | מאת: רונית

שלום, הגעתי למינון מירבי של משאף סימביקורט ואני לא מאוזנת כבר כמה שבועות עקב חיסון אלרגיה לאבק שהחלטתי להפסיק איתו. קיבלתי למרשם למשאף פוסטר לנסות את שיטת smart איתו. האם יש סיכוי שאתחיל עם המשאף והוא לא יעבוד עליי? אני דיי חוששת בתקופה כזאת של חוסר איזון לעשות מעברים כאלו. האם הוא חייב להשפיע על כולם? והאם ניתן לקחת באותו היום גם סרטייד אם ארגיש שלא השפיע? תודה!

שלום, פוסטר, סרטייד וסימיקורט הם משאפים עם תרופות דומות. יש סיכוי קטן שהחלפת המשאפים תשנה. אם יש התקף משמעותי לא יהיה מנוס מטיפול בסטרואידים.

מנהל פורום מחלות ריאה