טיפול בקסולאייר... האם אני מתאימה?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/11/2019 | 12:51 | מאת: שני

שלום, האם זה נכון במקרה של אסתמה בטעפול בקסולאייר שככל שה IGE יותר גבוה אז יש סיכוי יותר גבוה שהטיפול יעזור? אצלי ה IGE הוא 300 ויש אלרגיה לאבק. האם ניתן להסיק מהתוצאה הזאת לגביי? ומהו המקסימום של השעות שבהן יכולה להיות תופעה מסכנת חיים בטיפול? למשל בחיסוני אלרגיה בארץ מחכים חצי שעה רק, אבל נאמר לי מרופא שבחו"ל זה 3 שעות כי בפועל זה יכול לקרות עד 3 שעות. תודה רבה

שלום, קשה לדעת מראש מי יגיב לטיפול בזולייר אבל רמת ה IGE שלך מספיקה לטיפול. התגובות לזולייר מאוד נדירות. מקובל השגחה של שעתיים ב-3 הזריקות הראשונות ואח"כ חצי שעה בלבד.

מנהל פורום מחלות ריאה