פרדניזון ליום אחד? יתן משהו?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/11/2019 | 00:21 | מאת: רלי

שלום, הייתי מאוזנת עם סרטייד 250 ועברתי ל 500 לפני חודש עקב החמרה. הייתי כמעט מאוזנת איתו ב 90 אחוזים ואז יומיים כבר שהיו לי 2 התקפים לא חמורים שעברו עם וינטלין. אני מנסה להמנע מפרדניזון עקב סוכרת ובכלל, האם לקיחת פרדניזון ל 3 ימים או אפילו ליום אחד יוכל לעשות משהו ואולי לפחות להחזיר אותי לאיזון עם סרטייד 500? ומהו המינן שנותנים במקרה כזה בפרדניזון במידה וכן עושים קורס שלם של שבועיים או יותר? אני שוקלת 63 ו 1.62 תודה מראש

שלום, גם פרדניזון ליום אחד נותן משהו. קשה לי להמליץ לך עם מינון או עצם לקיחה של פרדניזון בלי לבדוק אותך ולהתרשם בצורה אמיתית מהמצב.

מנהל פורום מחלות ריאה