ממצאי בדיקת קריו ברונכוסקופיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/11/2019 | 20:15 | מאת: איריס

שלום ד"ר רוזנגרטן, לפני שבועיים עברתי בדיקת קריו. להלן ממצאי הבדיקה: NTERSTITIAL FIBROSIS PARTIALLY INVOLVED BY CHRONIC INFLAMMATORY INFILTRATE, MINIMAL ARCHITECTURAL DISTORTION אודה להסבר הממצא. אני מודאגת מאוד. תודה מראש, איריס

שלום, מדובר בסוג של מחלה דלקתית כרונית. צריך להתייעץ עם רופא ריאות לגבי האבחנה והטיפול כאשר יש לקחת בחשבון גם את הסיפור שלך, גם את בדיקת הסיטי ואת תוצאות הביופסיה. ההחלטה על טיפול נכון קשורה גם בתפקודי הריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה