שיעול במשך חודש וחצי תינוק

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/11/2019 | 12:13 | מאת: משה

שלום רב תינוק כבן שנה וחודשיים נולד פג, משתעל במשך חודש וחצי, לקחנו פעמיים לרופא שהאזין לריאות ואמר שהכל נשמע תקין, בפעם השניה הפנה לצילום וזה מה שכתוב בפיענוח:צלום בית חזה AP שכיבה, מסובב          ניפוח יתר בראיות. הצללה פריהלרית ­ התעבות דפנות הברונכים סובהלריים במידה קלה מימין. ללא תפליט. צל קרדיוטימי תקין. לדעת הרופא נראה תקין , אבל אמר לחזור אליו עוד כמה ימים שאז יהיה לו עם מי להתייעץ, רציתי לדעת מה זה אומר לדעתך?תודה מראש

שלום, יתכן שמדובר בדלקת ריאות. ממליץ להתייעץ עם רופא ריאות ילדים.

מנהל פורום מחלות ריאה