אף סתום.. עוד יותר קושי לנשום כשיש אסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/11/2019 | 20:47 | מאת: חדווה

שלום, יש לי אסתמה בינונית עד קשה ולעיתים קרובות אף סתום. אני אלרגית לאבק אך לא מתעטשת אולי מקסימום התעטשות אחת בכמה ימים. אני משתמשת בספריי אוואמיס לאף. האם ישנו ספריי שהוא יותר מומלץ? והאם ישנן פעולות שניתן לעשות מידי יום למניעת אף סתום? האם קינוח האף כל כמה שעות גם אם לא מרגישים צורך זה טוב למניעה? תודה מראש

שלום, אבמיס מומלץ, אפשר לשלב תרופות מסוג נוסידקס או סינופד. קינוח אף כשצריך. לא להגזים בשום דבר.

מנהל פורום מחלות ריאה