קור שנכנס לסימפנות בחורף וגורם להחמרה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/11/2019 | 12:07 | מאת: שלומי

שלום רב, האם בחורף קור יכול להגיע לסימפונות אם מקפידים לנשום רק מהאף? בנוסף, האם זה נדיר למות מאסתמה מתוך שינה ולא להתעורר? יש לי חרדה לעיתים לפני השינה בתקופות של חוסר איזון שאם יהיה התקף אחנק ולא אתעורר לאספיק לקחת וינטולין. השינה שלי מאוד קלה מצד שני, אבל תהיתי אם אולי לא מגיע מספיק חמצן למוח אז לא אצליח להתעורר. תודה מראש

שלום, קור יכול להגיע גם אם נושמים דרך האף. לא מתים מאסתמה מתוך שינה, מוות מאסתמה הוא מאוד נדיר אבל כשיש התקף מתעוררים ורק חלילה אם המצב מחמיר יש הידרדרות. היום מוות מאסתמה הוא מאוד נדיר למי שמקפיד על טיפול מסודר.

מנהל פורום מחלות ריאה