אלרגיה לעצי ברוש.. האם זה משפיע במקרה הזה?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/11/2019 | 12:06 | מאת: שירלי

שלום, אני אלרגית לעצי ברוש ואני גרה בקומה 15 ויש לא צמוד לבניין אבל לידו עץ ברוש בבניין שליד. האם זה נכון שאם הוא היה משפיע עליי מבחינת האסתמה אז הייתי צריכה לחוות גם תסמינים אלגים כמו עיניים דומעות, נזלת או התעטשות? כי אני גרה כאן חצי שנה והכל היה בסדר מבחינת האסתמה. המצב היה מאוזן עם סרטייד 250 ועכשיו יש לי החמרה שדורשת מינון כפול של סרטייד. תופעות אלרגיות לא היו בכלל. תודה מראש

שלום, מה שאת כותבת נשמע הגיוני, כלומר שאם זו אלרגיה צריכות להיות תופעתו אלרגיות אחרות. בנוסף, נראה לי שהעץ לא ממש קרוב אלייך כך שהקשר פחות סביר.

מנהל פורום מחלות ריאה