סחרחורות עקב החמרה באסתמה האם הגיוני?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/11/2019 | 21:53 | מאת: נירית

שלום, אני בת 38 וכבר שנה וחצי שיש לי לעיתים ובעיקר שכיבה תחושה של טלטול קדימה ואחורה כמו סחרחורות שיוט כאילו אני על ספינה. ורטיגו נשלל והנוירולוג לא ידע מה זה, וזה עבר להיות רק בשכיבה אז פחות הפריע. לפני שבועייים האסתמה החמירה לי ואני עם סרטייד 500 עכשיו לא לגמרי מאוזנת(קודם היתי עם 250), ומאז בעצם חלה החמרה בסרחורות שיוט האלו, אני מרגישה אותן הרבה יותר בעמידה ובכלל. האם יש קשור לחוסר איזון של האסתמה? האם זה קשור למחסור של חמצן שמגיע למוח? תודה מראד

שלום, נראה לי שהסחרחורת אינה קשורה לאסתמה אבל יכול להיות שהאסתמה גורמת להחמרת הסימפטומים בגלל הצב הכללי שהוא פחות טוב. ממליץ לפנות למומחה לסחרחורת במקביל לטיפול באסתמה.

מנהל פורום מחלות ריאה