צילום רנטגן עם ממצא אשמח לתגובה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/11/2019 | 16:47 | מאת: אורית

נשלחתי לצילום רנגן וזו התשובה הודגם צל קישרי סמיך בשדה אמצעי מצד ימין יש להמשיך בירור סיטי חזה מה הפירוש? ואיפה הממצא חזה או ריאה? ומה זה אומר צל קישרי סמיך

שלום, הממצא כנראה בריאה אבל בגלל שלא בטוחים לפי הצילום מה זה הומלץ על סיטי. דה יכול להיות דלקת או תהליך אחר אבל אחרי הסיטי יהיה יותר ברור.

03/11/2019 | 13:27 | מאת: אורית

תודה על התגובה ביצעתי בדיקות דם כלליות באם יש אכן דלקת לא אמור היה לראות בבדיקות? או שהיו כאבים תסמינים כל שהן?

שלום, זה נכון אבל לא כל דלקת מלווה בסימנים שהזכרת.

מנהל פורום מחלות ריאה