ימים של אובך... פתיחת חלונות עבור חמצן?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/10/2019 | 21:50 | מאת: גלית

שלום, אני עובדת מהבית ועם אסתמה קשה. בקרוב יהיו לא קצת ימים של אובכים שלעיתים במשך 4 ימים איכות האוויר ממש גרועה ויש אובך. אני כמובן לא אצא מהבית ואסגור את כל החלונות. האם עדיף כן לפתוח לשעה לאוורר פעם ביום כדי שיכנס חמצן? כי אולי אני אעשה לעצמי יותר נזק 4 ימים בתוך בתוך בית שכל החלונות בו סגורים ובטח רמת החמצן תרד. תודה רבה

שלום, רמת החמצן לא תרד אבל עדיף לאוורר מידי פעם כדי שלא יצטבר גם אבק בבית.

מנהל פורום מחלות ריאה