החמרה באסתמה... האם לעבוד לפרדניזון?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/10/2019 | 21:46 | מאת: עדי

שלום הייתי עם אסתמה מאוזנת עם סרטייד 250 ופעמיים ביום וסינגולאייר ועקב חוסר איזון עברתי בימים האחרונים לסרטייד 500 פעמיים ביום. העניין הוא שאין לי התקפים עם המינון החדש, אבל הנשימה קצת יותר כבדה ואני צריכה לקחת נשימות עמוקות מידי פעם. האם במצב כזה מומלץ למהר ולבקש מרופאת המשפחה פרדניזון(תואר למומחה ריאות עוד כמה חודשים רק) או שעדיף לחכות ככה שבוע שבועיים כל עוד אין התקף ולהשאר עם סרטייד 500 פעמיים ביום וסינגולאייר? תודה מראש

שלום, פרדניזון שמור להתקף ממש, מציע להתייעץ עם רופא המשפחה או להגיע בכל אופן לבדיקת רופא ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה