ריח חזק של מרכך כביסה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/10/2019 | 23:52 | מאת: עודד

שלום, אני שוכר דירה קטנה, היום לאחר שהפעלת מכונת כביסה בשילוב מרכך כביסה, תליתי את הכביסה על מתקן ושהיתי בסמוך אליו (כמטר ממני), היה ריק חזק של מרכך כביסה, האם מעבר לריח החזק יש גם סיכון/חשש כלשהו לבריאות? תודה

18/10/2019 | 07:10 | מאת: עודד

הכוונה ששהיתי ליד המתקן מיד לאחר שתליתי את הכביסה, למשך משהו כמו חצי שעה, לא היו תופעות כלשהן חוץ מהריח שהיה חזק, השאלה האם הריח הזה יכול להזיק בטווח הארוך? תודה

שלום, לא ידוע לי על נזק שנגרם מריח של מרכך. לדעתי היצרנים מנסים שהמרכך ייתן ריח טוב לכביסה ואני מניח שנבדק שזה לא ריח מזיק.

מנהל פורום מחלות ריאה