פיברוזיס עם רכיב נודולרי של שינויים פיבורטיים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/10/2019 | 23:06 | מאת: מזל

עשיתי ct של עמוד שדרה צווארי וקיבלתי תשובה שיש לי בלט ולחץ קל על השק הטאקאלי בסוף המסמך כתוב פסגות הריאות הודגמו עם מרכיב נודולרי של שינויים פיברטים " אני בלחץ במה דברים אמורים? בעיון באינטרנט לא הצלחתי להבין מהו מרכיב נודלרי וכעת אין תורים במזדמן

שלום, מרכיב נודולרי פירושי שינויים בצורה של קשריות כלומר מדובר בתיאור רנטגני של דלקת כרונית. אין חשש לסרטן לפי המתואר. לגבי המשמעות של הממצאים - אם אין בעיות בנשימה קרוב לוודאי שאין לכך משמעות.

11/10/2019 | 14:24 | מאת: מזל

תודה רבה

מנהל פורום מחלות ריאה