שאלה לרופא לגבי מתגבר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/10/2019 | 23:11 | מאת: מירי

היי בני בן 14 שנים כול שנה בחורף יש לו שיעולים עשינו צילום ראות תקין תפקודי ראות תקין והילד מתחיל במלא אפצי ואז שיעולים לקחתי אותו לאף אוזן גרון והוא חושש מסינוסטית ומנזלת אלרגית לפני שבועיים היה לילד שיעול והרופא נתנתה לו מוקסיפן חשש לסינוסטית ועכשיו לאחר סיום טיפול יש שיפור אבל כול איזה שעתים יש שיעול מה זה יכול להיות איך עוצרים את כול השיעולים

שלום, יתכן שמדובר ברגישות יתר של הסימפונות ואולי צריך טיפול מונע במשאף. ממליץ על בדיקת רופא ריאות ילדים.

מנהל פורום מחלות ריאה