מחלת ריאה או מחלת אסטמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/08/2019 | 13:12 | מאת: יקיר

שלום רב, לפני כמה שנים נשמתי ונחשפתי לחומר רזין ומאז ועד היום יש לי בעיות עם הנשימה והלכתי לרופא ריאות שאמר שכנראה יש לי אסטמה אבל רופא אחר עושה לי בדיקות ובבדיקה האחרונה התגלה שיש תפליט פריק רדיאלי זעיר! מה לעשות? הנשימה שלי אינה סדירה ואני מרגיש חניקה בלילות ומתעורר מזה ובמצב לחץ גם!

שלום, לגבי אסתמה יש טיפולים שניתן לקבל במסגרת מרפאת ריאות בהתאם למצבך. תפליט קרדיאלי קל הוא לרוב משמעות, מומלץ מעקב במרפאה קרדיולוגית.

מנהל פורום מחלות ריאה