פענוח צילום חזה שבוצע PA+LAT

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/08/2019 | 22:16 | מאת: מירי

אבקש לדעת האם יש ממצא לא תקין : צילום מעט מסובב שמאלה. סינוס קוסטרופני שמאל אחורי חסום חלקית תפליט קטן? אין עדות לתסנין אלוואולרי או גודש.צל הלב בגדר הנורמה, הסרעפת בעמדה תקינה,אוסטאופניה ועקמת ידוע בעה"ש הגבי.

שלום, יש חשד שיש קצת נוזל מתחת לריאה. מציע לחזור על הצלום מאחר שיתכן שזו רק בעיה טכנית באיכות הצילום. פרט לכך, ללא ממצא משמעותי.

08/08/2019 | 22:52 | מאת: מירי

תודה רבה על התשובה , במידה וכן יש נוזלים מה זה אומר ? האם זה ממצא מסוכן ?

מנהל פורום מחלות ריאה