המשך: חולת ריאות סארקואיסוזיס

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/08/2019 | 11:22 | מאת: ורדה

שלום ד"ר, המשך פנייתי אליך לפורום מתאריך 14/7/19, פירטתי על אודות מחלתי ובתשובה לשאלתי כתבת לי "המשאפים הנ"ל נועדו למחלות אסתמה ולא לסרקואידוזיס". אני חושבת שהרופאים לא מאבחנים נכון את המחלה שלי. כיום אני לוקחת תרופות על דעת עצמי: עושה אינלהציות של מים 1 סיסי וחצי + ונטליו רבע סיסי 3 פעמים ביום על מנת שיפתח לי את דרכי הנשימה. (א) האם אני עושה נכון, האם יכול להיות נזק? כמה ימים אפשר להשתמש בונטולין ובמים? האם אפשר להשתמש רק במים? האם לא מסוכן להשתמש הרבה במים ובונטולין? (ב) האם יש טיפול טבעי להרחבת סימפונות? אשמח את תשובתך גם טלפונית, תודה.

שלום, אני רוצה להיות הוגן ואני לא יכול לטפל בך דרך הפורום יותר טוב ממה שהרופאים שלך מטפלים בך, יתכן שאין בידי את כל האינפורמציה. בכל מקרה רצוי שרופא ריאות ילווה את הטיפול שלך. ניתן להשתמש בוונטולין באינהלציה אולם אם יש בו שימוש תכוף כנראה שצריך טיפול מניעתי או טיפול אחר.

מנהל פורום מחלות ריאה