שיעול דמי סיטי תקין

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/07/2019 | 11:54 | מאת: רון

שלום, במשך כחצי שנה קיים אצלי שיעול דמי. עשיתי שלושה צילומי רנטגן, וצילום סיטי וכולם תקינים. התגלה בסיטי בקע סרעפתי קטן, ולאחר ביצוע גסטרוסקופיה הודגם בקע סרעפתי קטן, וחוץ מזה הכל תקין. מלבד בדיקות אלה גם נבדקתי פעמיים אצל רופא אאג, רופא שיניים, ורופא ריאות. אני מחכה לייעוץ אצל מומחה ריאות, אבל בינתיים אני ממשיך להשתעל שיעול דמי, שורף לי בריאות ויש כאב בחזה ובגב, למרות שגסטרולוג ציין שיתכן ןכאבים אלו מקורם בלחץ שאני חווה מהשיעול הדמי. מה יכולה להיות הסיבה לשיעול הדמי? מה סיכויי הגילוי של הסיטי? תודה

שלום, אני מציע שתבקש לעשות ברונכוסקופיה לבירור וזה יכול לעזור באבחנה.

מנהל פורום מחלות ריאה