קוצר נשימה בבקרים ובמעבר למצב עמידה.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/07/2019 | 11:29 | מאת: דוד

שלום דוקטור אני בן 24 עברתי את כל הבדיקות ללב שיצאו תקינות אך בכל זאת אני סובל מדופק מהיר כשאני קם למצב עמידה במיוחד בבקרים הדופק המהיר מלווה בתחושת קוצר נשימה ותעוקה נשימתית וצורך לחזור למצב שכיבה במהלך היום זה מתאזן לי והתסמינים פוחתים מאוד ..וככה כל יום מחדש 1.האם זה נראה לך כמו משהו שקשור לריאות? 2.יכול להיות מצב שבאמת בבקרים יש איזשהי התכווצות ובמהלך היום הקלה פיזית או שאם יש בעיה היא אמורה להויות קבועה? 3.איזה בדיקות עליי לעשות אם בכלל? תודה !

12/07/2019 | 11:32 | מאת: דוד

*שכחתי לציין שלפני שנה הפסקתי לעשן לאחר 6 שנים של עישון של 7 סיגריות ביום בערך.. תודהה!!

שלום, זה נראה לי משהו שקשור יותר ללב. הייתי ממליץ על ביצוע אקו לב והולטר.

מנהל פורום מחלות ריאה