תוצאות פת סיטי בבקשה תשובתך

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/07/2019 | 19:25 | מאת: לי

שלום אני בת 42 לאחר כריתת לסת ימנית עליונה לפני שנה בעקבות ורקוס קרצינומה +well diff scc ניתוח בוצע חפני שנה ומאז רק מעקבים נשלחתי לפת סיטי ורשום שם ריאות ללא קליטה פתולוגית מספר קשריות זעירות והצללות כתמיות קטנות מ rll ללא קליטה-אינן ספציפיות ובסוף רשום אין עדויות לממאירות האונוקולוג אמר שזה תקין אבל מה זה הממצא בריאות ?

07/07/2019 | 19:40 | מאת: אני שוב

יש לי קושי באכחלה מאז הניתוח לפעמים נתקע לי בוושט האוכל עד שיורד אולי זה קשור?

שלום, אולי מדובר בדלקת קלה בריאה הימנית בגלל הפרשות ממערכת העיכול, אספירציה.

מנהל פורום מחלות ריאה