מגבלות על חולי אמפיזמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/06/2019 | 10:47 | מאת: שוורץ לילי

שלום. אובחנתי כלוקה באמפיזמה ויש לי 2 שאלות. 1. האם חל איסור או חלות מגבלות על חולי אמפיזמה לטוס? 2. מתכננת טיול להודו ומבקשת לדעת באילו אמצעי זהירות עלי לנקוט והאם יש מגבלה בביקור במקומות גבוהים. אני בת 63 וקיבלתי חיסון נגד דלקת ריאות. תודה על תגובתך בהקדם כדי שאדע האם להמשיך בתיכנון הטיול.

שלום,בחולי אמפיזמה רגילים אין בעיה לטוס אלא אם כן יש בולות גדולות מגבלה בטיסה ובגבהים תלויה בעיקר בריווי החמצן בדם - סטורציה. אם היא תקינה קורב לודאי שאין בעיה במקומות סטדנדרטיים.

25/06/2019 | 06:43 | מאת: לילי שוורץ

תודה רבה ד"ר רוזנגרטן על תשובתך המהירה. רק שאלה אחת בבקשה. למה הכוונה ב "חולי אמפיזמה רגילים" תודה ויום טוב וקריר

שלום, אני מתכוון שאין להם בועות מאוד גדולות בריאות, וגם במקרה זה, נדיר מאוד שיש מגבלה לטוס.

מנהל פורום מחלות ריאה