הידבקות במחלות כמו דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/06/2019 | 00:41 | מאת: עדן

אם חברה שלי ביקשה לשתות מהבקבוק שלי או לאכול מהארטיק שלי ואחרי יום היא במקרה מספרת לי שהיא כבר שבוע וחצי עם דלקת ריאות האם יכול להיות שנדבקתי ממנה? אחרי יום וחצי מזה ששתיתי מפה לפה התחלתי להשתעל ואני מפחדת. מה אפשר לעשות? מתי יודעים אם נדבקים ואיך?

שלום, לא מומלץ לשתות "מפה לפה" ואכן יש סיכון של מעבר חיידקים ווירוסים. למרות זאת בדרך כלל הגוף מתגבר על מרבית הזיהומים לבד. אם השיעול ימשיך ממליץ לפנות לרופא המשפחה לבדיקה.

מנהל פורום מחלות ריאה