השפעת טיסה לחולה אסטמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/06/2019 | 15:10 | מאת: בריגיט

אני בת 56 נפח ריאות שלי 44 אחוז ואני רוצה לטוס לאירופה האם הטיסה יכולה לגרום להתקף אסמטי עקב האויר במטוס או שיש מספיק חמצן במטוס ואם יש התקף במטוס מה לעשות

שלום, מה שיותר משמעותי מנפח הריאות היא רמת החמצן בגוף שיכולה לרדת בזמן טיסה. מציע להתייעץ עם רופא הריאות שלך. כמובן שיש לקחת משאפים ותרופות למקרה שתהיה החמרה חלילה.

16/06/2019 | 00:14 | מאת: בריגיט

רמת החמצן שלי בדם הוא 99 האם רמת החמצן בדם יורד בטיסה לכל בן אדם או יכול לרדת לחולה אסטמה בלבד אני מבינה שאם רמת החמצן שלי תקין אז אוכל לטוס ללא בעיה נכון ופשוט שיהיה לי משאפים ליתר ביטחון

נכון, רמת החמצן יורדת מעט לכל אחד בטיסה אבל לאנשים בריאים יש מספיק רזרבה וזה לא בעייתי.

מנהל פורום מחלות ריאה