דלקת ריאות, תחילת השפעת הטיפול

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/06/2019 | 01:15 | מאת: סול

שלום! אני סובלת מחום 39 מזה 5 ימים, עם שיעול ותחושת קוצר נשימה. ביום השלישי מתחילת החום הוחל טיפול בזינט, ללא השפעה. בהמשך הובחנה דלקת ריאות והוחלט שאקבל רוצפין iv לשלושה ימים ובהמשך כדורים. קיבלתי כבר את המנה הראשונה של הרוצפים, אך החום ממשיך לעלות שוב עד 38.5. השאלה היא תוך כמה זמן מתחילת הטיפול יש לצפות לירידת החום ושיפור בהרגשה? יכול להיות שהחיידק יציב לאנטיביוטיקה זו? תודה!

שלום, מצטער על התגובה המאוחרת, לרוב מצפים לתגובה תוך 48 שעות.

מנהל פורום מחלות ריאה