גלולות פמינט וכאב בחזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/05/2019 | 11:45 | מאת: רוני

בת 18 לוקחת גלולות כ4 חודשים, ביממה האחרונה הרגשתי כאב בחזה, לא כאב חמור שממוקם מתחת לחזה בעיקר בצד ימין שמתגבר בעת נגיעה ללא קושי נשמתי בנוסף בזמן האחרון אני סובלת ממתח מוגבר וחרדה האם יש לדאוג שמדובר בתסחיף או שסביר להניח שהכאב נגרם כתוצאה מהמתח או גורם אחר? ואם לא, באיזה מצב כן יש לגשת לרופא בדחיפות?

שלום, תסחיף מלוה בדרך כלל בקוצר נשימה במאמץ. כאב שמפיקים בנגיעה מלמד יותר על דלקת או כיווץ בשריר וזה אמור לחלוף תוך מספר ימים.

מנהל פורום מחלות ריאה