דלקת ריאות לאחר התקררות שיעול ונזלת.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/05/2019 | 14:08 | מאת: רחל הכהן

שלום . לפני כחודש בעלי התקרר. חום נזלת ושיעול. טופל באנטיביוטיקה החום ירד אחרי כשבועיים. אך בצילום ריאות הראשון היה תקין. לאחר שבוע ביצע שוב צילום ריאות וגילו תסמין צללית בריאה ימין. ושוב קיבל אינטיביוטיקה. לאחר 5 ימים נשלח שוב לצילום ריאות. ושוב אין הטבה. הוא מקבל שוב אינטיביוטיקה ל5 ימים. מה עושים???האם זה מסוכן ???שדלקת לא מגיבה טוב לאנטיביוטיקה.. אנא עזרו לנו...תודה

שלום, נראה לי מוקדם לחשוש. יתכן שהדלקת תגיב לטיפול השני. במידה שיש החמרה למרות הטיפול מומלץ לשקול עם רופא המשפחה בדיקת סיטי.

מנהל פורום מחלות ריאה