כאבים לאחר בדיקת רופא

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/05/2019 | 09:21 | מאת: ליאן

שלום ותודה מראש, שאלה אחרת מהתחום כאן ובכל זאת תענהלי בבקשה, מיום שבת כואב לי הגרון בצד ימין כמו דקירה שאני בולעת את הרוק או האוכל כאבי תופת וגם הקרין לאוזן. הלכתי היום לרופא שבדק אותי עם מראה ואמר לי שיש לי פתח כזה ענק שאפשר לראות את הוושט , הקיבה עד למטה. כמו כן שמתי לב שהכניס את המראה ממש עמוק לתוך הגרון. אחר כך בדק לי את האוזן עם מכשיר ואור שהוא נראה לי מאד ארוך (אוטוסקופה).... 2 שאלות דחופות אליך בבקשה נכנסתי לחרדה, האם בדיקה עם המראה אפשר לנגוע במיתרי הקול או באיברים אחרים בגרון, בוושט או בחיךן מפני שיצאתי ממנו פתאם יש לי גירוי בגרון שלא היה לי לפני הבדיקה,] כאבי גרון, צרבות, כאבים בבית החזה. למה? והאם הבדיקה באוזן עם המכשיר שהוא ארוך (ישנם כל מיני אורכים ואצלי היה ממש ארוך) יכול לפגוע בעור התוף? למה האוזן כואבת לי הרבה יותר לאחר הבדיקה ? אנא תשובתך בהקדם,, תודהה רבה רבה,,

שלום, אכן זה פחות התחום שלי. לדעתי הסיכוי שנפגעת מהבדיקה קטן אבל אני מציע לחזור לבדיקת אאג עם התלונות שיש כעת.

מנהל פורום מחלות ריאה