השפעות של אסבסט על הטווח הקצר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/05/2019 | 23:08 | מאת: איתי

היי דוקטור, בילדותי שאפתי הרבה סיבי אסבסט בגלל שעבדתי עם תאילנדים, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה עכשיו, רציתי רק לשאול שראיתי לא מזמן שיש מחלה בשם אזבטוזיס שהיא קוראת רק לאלה שעובדים הרבה זמן עם אסבסט, ראיתי שמחלה מקמטת את הריאות בגלל סיבי האסבסט שנמצאים בריאות, רציתי לשאול אם הקימות של הריאות על ידי סיבי האסבסט נגרם מהר או שלסיבים של האבק לוקח כמה שנים עד שהם מתחילים לצוץ ולהרוס את הריאות?

שלום, התפתחות מחלת אסבטוזיס יכולה לקחת שנים רבות. לרוב מדובר באנשים שעבדו עם החומר עצמו ולא בחשיפה קלה.

מנהל פורום מחלות ריאה