רגישות יתר בראיות.מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/05/2019 | 08:26 | מאת: דימה

דר'. היקר שלום.אני שם לב שיש לי רגישות יתר בראיות.זה מתבתא בקשי נשימה וסחרחורות.במיוחד כאשר יש ריחות חזקים ומקלחת חמה.יש גם במצב רגיל גם באוויר של החדר. אני מעשן לשעבר בן 44 הפסקתי לפני כמה חודשים.בסיטי שעשיתי בדצמבר 18לא מצאו אינפזמה רק דלקות קלות ואיוורור לא אחיד רופא אומר שזה בגלל הדלקות.אני פעיל עובד גם פיזית אין לי קשי הליכה.תפקוד ראיות גבולי בין יש חסימה קלה.אני מרגיש קשי נשימה גם במנוחה לפי דעתי כי ראיות רגישות מדעי גם לאוויר חדר.ואני מרגיש אי כניסת אוויר בכל מני מקומות.גם בגרון.מטופל ברילבר פעם ביום.מה ניתן לעשות.כי טענות על מצב נפשי אני לא מקבל . כי אומרים על מערכת עצבים לא תקינה.אני לא חי וסובל מאוד.האם זה סימנים ראשונים לפיברוזיס ראיתי?בבקשה האם אני יכול לקבל עצה איך לחיות עם זה. ע

שלום, אפשר לעשות בדיקות אלרגיה, וסיטי חזה שיראה אם יש סימנים של פיברוזיס.

מנהל פורום מחלות ריאה