אסתמה קשה מגיל שלושים היום בת שישים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/05/2019 | 22:36 | מאת: פרלה

שלום דוקטור מגיל שלושים אני סובלת משיעולים אובחנתי כאסמתית היום אני בת 65 לפני כשנה עשיתי סיטי היה תקין ולא היה משהו חריג גם תפקודי ריאות תקינים אחת לשנה אני חוטפת התקף השנה גם כמו כל שנה רק השונה מפעמים קודמות שלקחתי סטרואידים ואין שיפור משמעותי קשיי נשימה ושיעול מה יכול להיות הדבר והאם יש מקום לדאגה אם אין שיפור אושה לתשובתך

שלום, יתכן שיש לך אסתמה על רקע אלרגי שמתעוררת בחשיפה עונתית. ניתן לשלב תרופות נגד אלרגיה וכמובן להקפיד על הטיפול המונע במשאפים. אני מקווה שעם הנ"ל יהיה שיפור.

מנהל פורום מחלות ריאה