דלקת ריאות כתוצאה ממשימת קמח

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/04/2019 | 10:44 | מאת: שלמה

שלום רב, הרופא שלי שלח אותי לצילום ריאות מכוון שלא עשיתי הרבה זמן בצילום ריאות זה הראה דלקת ריאות אך אין לי תסמינים, יום לפי הצילום הגנתי כמות גדולה של בצק ובמהלך ההכנה יצא שנשמתי קמח.ייתכן שנשימת קמח יכול להראות בציחום

15/04/2019 | 10:46 | מאת: שלמה

ייתכן שעיסוק בקמח ונשימתו יכולה להראות בצילום דלקת ריאות זה הגיוני?

שלום, קמח לא רואים בצילום אבל לפעמים יכולה להתפתח תגובה אלרגית לקמח שמלווה בדלקת ריאות ואז זה מופיע בצילום. אם אין לך תלונות לא סביר שיש דלקת ריאות. הייתי מבקש לראות את פיענוח רופא הרנטגן לצילום.

מנהל פורום מחלות ריאה