ליחה דמית מזה כמה ימים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/04/2019 | 11:53 | מאת: סילביה

שלום. יש לי תור אליך בתאריך 13.8.19 בממסגרת ביקורת אחת לחצי שנה, ביום 1.5.19 יש לי בדיקת c.t.חזה במכון מור על פי בקשתך לקראת הבדיקה הקרובה. בימים האחרונים יש לי ליחה עם קצת סימני דם קלים. האם צריך להמתין לבדיקת ה- c.t. או צריך לבצע פעולות נוספות. עד כמה אני צריכה לדאוג....

שלום, אני מעדיף שתשלחי לי את הפניה בפקס או פניה טלפונית למזכירות מכון הריאות כדי שאוכל להתייחס אליה באופן אישי לפי הרקע והביקורות הקודמות.

מנהל פורום מחלות ריאה