בהמשך לשאלתי הקודמת אשמח לתגובתך

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/03/2019 | 15:03 | מאת: הדר

קראתי שיש טיפול שנעשה בבי"ח לחולי אמפיזמה ..מדובר באיזה שהוא דבק שמחדירים לריאות ,האם טיפול זה נמצא כיום בסל הבריאות ואם לא מה היא עלותו . ומי מוגדר כחולה אמפיזמה קשה תודה מראש

שלום, היה טיפול בדבר ביולוגי שמקטין את נפח הריאה אולם הוא לא זמין יותר. היום יש טיפול בסלילים אולם הוא לא מתאים לכל אחד וצריך לפנות לרופא המנוסה בביצוע הפעולה. הטיפול אינו בסל הבריאות ועולה כמאה אלף ש"ח. יש החזרים בחלק מהביטוחים הפרטיים.

מנהל פורום מחלות ריאה