בדיקת ריאות אבקש חוות דעתך המקצועית תודה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/03/2019 | 09:23 | מאת: גילת

שלום ד"ר בבדיקה אצל רופא משפחה עקב כאבי בטן בלבד נבדקו גם הריאות .הרופא אמר שהכל תקין. שהסתכלתי בדף של הסיכום ביקור עכשו אני שמה לב שכתוב :" במצב כללי טוב ריאות צפצופים בודדים מפוזרים ללא דיסטרס לב קולות תקינים סדירים ללא איוושות או קולות נוספים אשמח להסבר מה זה אומר צפצופים בודדים? זה באמת מצב תקין?

שלום, ציפצופים לא אמורים לשמוע במצב תקין. לפעמים שומעים ציפצופים בחולי אסתמה. מציע להיבדק שוב ולשאול את הרופא מה בדיוק הוא שומע.

מנהל פורום מחלות ריאה