אסטמה וכאבי חזה ממושכים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/03/2019 | 13:11 | מאת: גורג

היי דוקטור ישלי כאבים בחזה כמו דקירות אחרי המון משאפים חלקם עושים יותר כאבים חלקם פחות וכשאני לא לוקח יש הרגשה שהחזה צמוד בגלל האסטמה ואני פשוט נמצא במעגל של כאבי חזה והחלפתי המון משאפים והכל בערך אותו דבר האם יש פתרון טבעי אולי רפואה משלימה או קנאביס רפואי(הבנתי שמועיל) אני נמצא במעגל האסטמה הזה שנה וחצי שבחצי השנה ישלי את הכאבים האלו מה לעשות? ועוד שאלה אובחנתי כאסמטי רק בגיל 17 האם זה יכול לחלוף כמו שזה בא?

שלום, אסתמה לרוב לא מתייצגת ככאבים בחזה. מציע לבדוק כיוון של פיברומיאלגיה. לגבי רפואה משלימה או קנאביס אין לי ניסיון או ידע בנושא.

מנהל פורום מחלות ריאה