בת 84 עם ליחה ונזלת מיימית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/03/2019 | 14:48 | מאת: רחלי לוי

שלום. אימי בת 84 תבדל לחיים ארוכים וטובים אמן משתעלת, יש לה ליחה, נוזל מיימי ולא צמיגי מהאף. רופאה בדקה ונתנה אינהלציה לחמישה ימים פלוס Carbocysteine 375mg פלוס מוקסיפן פורטה 500 מ"ג אציין כי אימי 146גובה ומשקל 57 לפני שנה וחצי עברה כריתה של מעי רוחבי בגלל המחלה. לשמחתי גילתי את המחלה ממש בתחילתה כך שלא נזקקה לפתח ניקוז בבטן. אימי הכל עבורי. ואני חוששת. היא מצפצפת ומנוזלת. תודה רבה.

שלום, אני מניח שמדובר במחלה וירלית חריפה של דרכי הנשימה העליונות ויהיה שיפור תוך מספר ימים.

מנהל פורום מחלות ריאה