ניפוח יתר בצילום ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/03/2019 | 19:30 | מאת: ויקי

שלום רב... אני בת 34 מעשנת לצערי מגיל 15... לפני כמה ימים הרגשתי קצת קושי בנשימה... עשו לי צילום חזה שכתוב בו... ניפוח יתר ושינויים כרוניים.... התור שלי לבדיקת נשימה עוד שבועיים... בנתיים חרדה מאוד... האם המצב בלתי הפיך? מה זה בעצם ניפוח יתר? תודה

שלום, ניפוח יתר הוא תיאור כללי בו נראה בצילום יותר אוויר מהפוי בריאות וזה אופייני באנדים שעישנו. לעיתים זה מצב הפיך. לא בטוח שמדובר בבעיה חמורה, יכול להיות שמדובר בבעיה קלה בלבד. תפקודי הריאות יעזרו.

מנהל פורום מחלות ריאה