שלום רב וצהריים טובים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/02/2019 | 11:40 | מאת: רוצה להיגמל

שוחחתי עם משרד הבריאות והבנתי שהמכס אחראי לייבוא הסיגריות ולא הם מין הסתם אבל מצד שני משרד הבריאות אמור לאסור את הסיגריות כמו שסמים כאן ממריחואנה והלאה אסורים לשימוש כי הסיגריה סם לכל דבר ותאמינו לי אני יודע אבל קצת מצחיק שמשרד הבריאות כותב רק על הקופסה מזיק לבריאות אבל מצד שני לא אוסר אותם לשימוש איך דבר כזה קורה ולפי מה שהבנתי גם אלקטרונית מסוכנת אז איך אצליח להיגמל מבלי להשקיע אלפי שקלים.........

שלום, קודם כל הרצון להפסיק הוא המפתח. קופת חולים מציעות סדנה להפסקת עישון עם טיפול תרופתי מקביל במסגרת סל הבריאות. בהצלחה !

מנהל פורום מחלות ריאה