עישון פאסיבי בן 16 בית ספר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/02/2019 | 18:37 | מאת: אנונמי

שלום דוקטור, אני תלמיד בן 16 כיתה י. המחששה שלנו בבית ספר יחסית קרובה לאיפה שאנחנו יושבים בהפסקות ולכיתות בכללי משהו כמו 15 מטרים, רוב ההפסקות אנחנו לא מריחים ריח של עישון, אבל יש הפסקות שלפעמים אנחנו מריחים קצת, רציתי דלעת האם זה נקרא עישון פאסיבי, והאם זה מסוכן, חבר שלי אמר לי שזה לא מסוכן כי העשן כבר מתאדף באוויר וקצת ריח לא מזיק לאף אחד, רציתי לשמוע מה דעתך?

שלום, נראה לי זאת חשיפה קטנה מאוד אבל כדאי לחשוב איך להעביר את "המחששה" למקום יותר מרוחק שלא יפריע לאחרים.

מנהל פורום מחלות ריאה