סינוסים קוסטופרנים סגורים דו צדדית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/02/2019 | 22:20 | מאת: אלון

שלום ד"ר, בצילום חזה עקב כאב עמום בבית החזה לאחרונה וגם קצת קשיי נשימה במנוחה: סינוסים קוסטופרנים סגורים דו צדדית אין סימני גודש או תסנין לא הודגם ממצא פתלוגי בולט ברקמות רכות צל הלב והמיצר ברוחב תקין. מופנה ל CT. אני בן 45, ספורטאי ורץ עשרות קילומטר בשבוע. אני חרד מאוד שהמדובר בסרטן שכן הודגם דו צדדי. האם ישנה בכלל אפשרות אחרת או גורם אחר לסינוסים סגורים דו צדדית, או שאני צריך להיערך לאפשרות הזו בלבד? תודה!

שלום, אני דווקא יותר אופטימי. הסבירות שמדובר בסרטן אפסית. יכול להיות שהצילום לא היה בנשימה עמוקה ולכם בסיסי הריאה נראו סתומים. מאמין שהסיטי יצא בסדר.

מנהל פורום מחלות ריאה