הצללה ותפליט בצילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/02/2019 | 13:08 | מאת: מרי בש

אני בת 78 נעשה לי צילום ראות לפני אבלציה הממצאים הם צל הלב אינו מורחב. הצללה ב lll חשד לתפליט פלאורי.אין לשלול תסנין. הרופאים לא התיחסו לזה. אודה לכם אם תסבירו לי מה זה... תודה מראש

שלום, לפי הממצאים בצילום יכול להיות שמדובר בדלקת ריאות. אם היו לך תלונות מתאימות יש לחזור על צילום כחודש לאחר טיפול למעקב.

14/02/2019 | 20:44 | מאת: מרי בש

אפשר לחלות בדלקת ריאות בלי להרגיש? לא היה חום לא השתעלתי.הרשתי רגיל. תודה על התשובה המהירה.

שלום, לפעמים כן. אבל אם לא היו שום תלונות יש להמשיך בירור עם סיטי חזה.

מנהל פורום מחלות ריאה