שאלה לגבי הילד שלי צילום ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/02/2019 | 12:58 | מאת: מירי

היי שאלתי אותך כמה פעמים לגבי בני בן 13 וחצי לכחר שהטיפול לא עזר עשיתי צילום ראות ולא היה רופא שפענח את התשובה אבל שלחתי לרופא ריאות של הילד צילום והוא אמר שהלב קצת קטן בגלל שהריאות נפוכות ומלא אוויר האים זה באמת חזר משמעות שהלב קטן הוא אמר שלא צריך לעשות כלום רק החליף אנביוטיקה לאזניל והוא אמר שיש התקף אסמה קל ישמח לתגובתך

שלום, לדעתי "לב קטן" זה לא תיאור מקצועי מדוייק. אני מציע שתפני את השאלה למומחה ריאות ילדים (המומחיות שלי היא יותר במבוגרים ויתכן שיש הבדלים בהתייחסות להוצאות הצילום) רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות ריאה