תפקודי ריאות- האם 12 שעות להפסיק זה מספיק?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/02/2019 | 12:31 | מאת: יעל

שלום, האם סרטייד עובד בדיוק ל 12 שעות? עליי לעשות תפקודי ריאות, ואני תוהה כמה שעות להפסיק עם הסרטייד לפני. אולי עדיף לקחת טווח ביטחון שיהיה מעל ל 12 שעות? הבעיה היא שעשיתי תפקודי ריאות קצרים של דקה אצל הרופא שיצאו תקינים, ולקחתי לפני שיצאתי לרופא 2 שאיפות וינטולין וסרטייד. אני מאוזנת עכשיו עם סרטייד 500 פעמיים ביום (אסתמה) ויש ימים שבחורף שלא... ורופא אלרגיה אמר לי אתמול שזה מוזר שתפקודי הריאות יצאו תקינים במצב כזה ושהוא שם סימן שאלה האם זאת אסתמה(אני 15 שנים עם אסתמה.... ואלרגיה לאבק...). האם יכול להיות מצב ש 15 שנים טעו לי באבחון וזאת לא אסתמה? זה הגיוני? ואם כן, מה עוד זה יכול להיות? יש לציין שיש לי גם אסתמה של המאמץ בוודאות.

שלום, אסתמה של מאמץ זו גם אסתמה. 12 שעות לא לקחת סרטייד זה מספיק.

מנהל פורום מחלות ריאה