שאלה לגבי בני בן 13 שנים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/01/2019 | 10:07 | מאת: מירי

היי שאלתי אותך לגבי בני כמה פעמים בן 13 וחצי ורשמתי לך שתפקודי ראות יצא תקין לקחתי אותו פרטי לרופא ראות ילדים שהוא יש לו שיעול טורדני אז רופא ראות אמר שיש לו סינוסטית וגם דלקת בדרכי הנשימה ונתן אוגמטין אוטורבין היסטפד ומשאף שאלתי לאחר כמה זמן אני אמורה לראות שיפור בשיעול

שלום, אני מניח שתוך שבוע יהיה שיפור. רפואה שלמה

31/01/2019 | 17:47 | מאת: מירי

תודה רבה אני מאוד לחוצה בבוקר שהוא קם תופס אותו שיעול ובצהרים מידי פעם ועוד פעם מתחיל השיעול בערב אני מאודלא יודעת מה לעשות האים בכול זאת אים כול הטיפול שהוא לוקח כדאי לעשות צילום ראות ?? מה זה יכול להיות השיעול הזה שתופס אותו

31/01/2019 | 22:38 | מאת: מירי

אפשר תשובה בבבקשההה

מנהל פורום מחלות ריאה