שאלה לגבי בני המשך שיעול טורדני

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/01/2019 | 14:51 | מאת: מירי

היי שאלתי אותך לגבי בני בן 13 וחצי מאתמול יש לו שיעול טורדני והיום מהבוקר שיעול טורדני לקחתי אותו לרופאת ילדים אמרה שהריאות נקיות ולא צריך צילום אני מוטרדת מאוד מהשיעול הטורדני מה לעשות אל מנת לעקל הילד מרגיש נזלת תקועה בגרון מה צריך לעשות

שלום, אפשר להשתמש באקמול צינון למשל להקלה. ככל הנראה מדובר במחלה וירלית שתשתפר תוך זצן קצר.

28/01/2019 | 11:38 | מאת: מירי

היי דר עכשיו חזרתי מהרופאה היא אמרה שהריאות נקיות ושאלה את הילד איזה כיתה הוא בכיתה ח לפני חודש וחצי הוא קיבל בבית הספר חיסון לשעלת הילד עדיין יש לו שיעול טורדני ומאוד מציק הילד קיבל אתמול סירופ היסטדקס וזה לא עוזר שאלתי השיעול הטורדני לא מסוכן ? לגבי צילום ריאות הרופאה אמרה לחכות אים יהיה החמרה אוו חום האים כדאי לעשות צילום ? לגבי שעלת אים הילד קיבל חיסון מה הסכוי לשעלת ? מה לתת לילד שזה יריגעה את השיעול לציין היה חשד לפני שבועיים לסינוסטית וקיבל אוגמטין יכול להיות שיש לילד דלקת ראות חסויה

שלום, 1. שיעול טורדני אינו מסוכן אבל חייבים לחפש את הסיבה ולטפל בה. 2. נשמע לי סביר לחכות כמו שהרופאה אמרה. 3. סיכוי נמוך מאוד. 4. תה עם דבש יכול לעזור. 5. יכול להיות אבל אוגמנטין היה אמור לעזור גם לדלקת, בנוסף כדי לאבחן דלקת ריאות צריך לעשות צילום ועד שלא עשיתם צילום אי אפשר לשלול בודאות.

28/01/2019 | 22:25 | מאת: מירי

היי תודה רבה יש לי שאלה רשמתה לראות ממה נובע השיעול הטורדני מה הסיבה יכולה להיות תפקודי ראיה תקנים הרופאה אומרת שהריאות נקיות האים זה יכול להיות דלקת ריאות כי לילד אין חום

מנהל פורום מחלות ריאה